Konya Uyc Makine Çin İle Büyük Ticari Anlaşmaya İmza Attı
Konya da üretim sektörünün liderlerinden Uysal Group bünyesinde ki UYC makine uzun görüşmeler sonucu Çin ile büyük bir ticari anlaşmaya imza attı
Konyalı iş insanları Hüseyin Uysal ve Oğuzhan Cengiz tarafından kurulan UYC, Çin’in yine önde gelen firmaları arasında yer alan VMax ile yapılan uzun görüşmeler sonucu büyük bir anlaşmaya imza attı.
İmzalanan anlaşmaya göre UYC makine adına VMax tarafından ilk etapta 300 adet Forklit üretimi gerçekleştirilecek.
Uysal Uyc şirketler grubu CEO su Oğuzhan Cengiz ‘UYC Makine A.Ş olarak 300 adet forklift siparişi ile sektöre güçlü bir adım attık ifadesini kullandı.
Cengiz ,1.6 tondan 12 tona kadar lityum akülü ve dizel motorlu modeller, farklı asansör, motor ve akü seçenekleriyle sektör temsilcilerimize en kaliteli forklifti en az maliyetle kazandırma gayreti içinde olacağız.
Sektöre sağlam ve güçlü bir adım atmaktan dolayı mutluyuz.
Başta Konyalı sektör temsilcilerimiz olmak üzere Türkiye genelinde bu sektöre imza atacak ticari anlaşmalarımızla her geçen gün güçlenerek büyüyeceğiz.
Uysal Uyc şirketler grubu CEO su Oğuzhan Cengiz, Türkiye genelinde geniş bayi ve servis ağıyla Türkiye’nin en büyük forklift marketi olacağız “dedi.
Atılan imzaların ardından üretim başlandığı siparişlerin en kısa sürede Türkiye de olacağı öğrenildi.



